Mijn favorieten

Verkoop

Verkopen is een kunst. Het op een verantwoorde en voor u veilige wijze verkopen van uw huis is een specialisme dat Eigeman Makelaardij o.g. B.V. tot in alle facetten beheerst.

­

Een verkoopopdracht begint voor ons in de meeste gevallen met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Tijdens deze afspraak beoordelen wij uw woning en stellen wij de marktwaarde en mogelijke vraagprijs vast. ­De hoogte van de vraagprijs kan mede afhankelijk zijn van de verkoopperiode die u voor ogen heeft. Voor dit gesprek nemen wij alle tijd; het vaststellen van­ de juiste vraagprijs is immers het begin van een succesvolle verkoop.
­

Voor een succesvolle verkoop is de optimale presentatie van uw woonhuis essentieel. Voor deze presentatie schakelen wij onze medialeverancier in die optimale foto's maakt, 360 graden foto's, een lifestyle film en plattegronden. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld styling of digitale styling van uw woning, de mogelijkheden bespreken wij graag met u. Van de verkoopbrochure ontvangt u een concept ter beoordeling en vervolgens kunnen we starten met de verkoop.­ De start van de actieve verkoop geschiedt door vrijgave in het landelijke NVM uitwisselingssysteem, aanmelding op Funda, onze website en social media. Tevens krijgt uw woning een plaatsje in onze etalage.

De bezichtigingen vinden uitsluitend in­ overleg met u plaats. Wij bellen u bijtijds en zijn uiteraard altijd bij deze bezichtigingen aanwezig. De resultaten van deze bezichtigingen worden na afloop met u besproken. Bezichtigingen zijn wat ons betreft ook mogelijk na kantoortijd en op zaterdag.

Zodra er biedingen komen, voeren wij in zeer nauw overleg u met de onderhandelingen. We­ onderzoeken de financiële gegoedheid van de bieder en realiseren voor u de optimale transactie. Als de koop rond is, vervaardigen wij een waterdichte koopakte welke in de regel door u en de koper(s) in een gezellig een leerzaam gesprek bij ons op kantoor getekend wordt. Hieraan voorafgaand heeft u alle concepten reeds thuis kunnen doornemen.

Tenslotte nemen wij voor u de notariële akte van levering door, verzorgen wij een inspectieronde voorafgaand aan de overdracht­en zijn wij aanwezig bij het tekenen van de akte van levering op het notariskantoor.

Kort gezegd: Wij nemen u de zorg omtrent de verkoop van uw huis van “A” tot “Z” uit handen.