Mijn favorieten

Aankoop

Het vinden van precies dat huis dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.

Zodra u echt besloten heeft om serieus op zoek te gaan naar een koopwoning die precies aan uw wensen voldoet, wordt u geconfronteerd met een veelheid aan vragen:

Wat kan ik besteden? Wat krijg ik voor dat bedrag? Op welke locatie moet mijn huis liggen? Waar vind ik deze plekken? Welke omgevingsfactoren spelen een rol? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Is er asbest toegepast? Moet ik vrezen voor milieuproblemen zoals een oude olietank in de grond? Hoe is de bouwkundige staat van het op het eerste gezicht ideale huis? Is de vraagprijs van dit huis wel reëel? Hoe moet ik een onderhandeling aanpakken?

Kortom, als u er goed over nadenkt, is het een veilig gevoel om onder de dagelijkse begeleiding van uw eigen makelaar op huizenjacht te gaan.


DE AANKOOPOPDRACHT

Mariska Zonneveld is sedert 1992 werkzaam in de makelaardij in de regio. Door deze jarenlange ervaring zijn wij­ op de hoogte van alle facetten en ontwikkelingen van het woningaanbod in ons werkgebied.

Door het fijnmazige uitwisselingssysteem van de NVM–Makelaars in onze regio en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u digitaal en telefonisch perfect op de hoogte houden van het voor u geschikte aanbod in de markt.

Soms moet er snel gehandeld worden. Op dat moment zijn wij er voor u. Wij maken een afspraak voor een bezichtiging, wij gaan met u mee en nemen na afloop van de bezichtiging de plus- en minpunten van het bekeken object met u door. Vervolgens overleggen we met u welke aanvullende onderzoeken eventueel wenselijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bouwkundige keuring of bodemonderzoek.­ De ene zoeker slaagt na twee maanden, de ander slaagt pas na een jaar. Voor ons blijft het een uitdaging om u optimaal te begeleiden en om er voor te zorgen dat u voor een eerlijke prijs een goed huis koopt, zonder de kans te lopen in allerlei onverwachte valkuilen te lopen.

­

­

­

­

Ook deeldiensten met betrekking tot de aankoop van een woning behoren bij ons tot de mogelijkheden. Indien u reeds een woonhuis op het oog heeft, is het raadzaam voor advies, onderhandeling en aankoopbegeleiding een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij zijn u hierbij graag van dienst.


Onze nuchterheid zal u behoeden voor overhaaste en niet verantwoorde besluiten. Maak een vrijblijvende afspraak met ons, zodat wij u haarfijn onze werkwijze kunnen uitleggen.